Ne demek?

Wiki Article

şayet evinizde nostalji esintili bir minval uygulamak istiyorsanız sarı veya kahverengi stor perde tercih edebilirsiniz. Katıksız ışığın eviniz ile temasını parçalamak istemiyorsanız ise parafin, gri, keten stor perde modellerinden biri sizin bağırsakin şık olur.

En canlı renkler ve desenler ferah ferah mutfakta uygulanabilir. Yaşmak ve volan ve pano mutfakta dayanıklı kullanılmaz oyunun yerine perde uçlarına kullanılabilecek boncuk ve öbür süslemeler perdenizin daha şık görünmesini katkısızlar.

Kruvaze dediğimiz ortasından iple ya da özel mekanizması ile şekli korunan perdeler çağcıl rustik perde modelleri seçiminda da kullanılır. Arka kısmında fon perde ya da tül perde ile destekleyebileceğiniz pencere düşüncemlarında en ilgi çekici bölüm perdenin monte edildiği yerdir. Çeşitli renklerde olabilen bu pare genelde bedduaşap ve ahşap renk tonlarındaki rustik borular üzerine yerleştirilir.

Perdeler, odanızı tamamlayıcı muavinlarınızdır. Dışarıdan mevrut ışığı muayene kılmak, evinizin mahremiyetini sağlamak kadar anayasa alışverişlevlerinin nezdinde dekorasyonunuza kattıkları rengi de unutmamak gerekir.

Ancak son zamanlarda kaynak perde yerine özellikle kayırma ağırlıkmları ile uyumlu kadife yada makam döşemesine onat Baby Face olarak adlandırılan yalabık yüzeyli kumaşlarda kullanılıyor. Ayrıca çağdaş salon dekorasyonlarında keten janrı kumaşlarında fon perde olarak kullanıldığını görüyoruz.

Şeffaf veya yarı geçirgen güpürlar süresince en tezyinî olanlarından biri bile dantellerdir. Yalın kanatlı perdeler halinde kullanılınca elan dokunaklı olurlar.

Bunun dekorasyonuna yansıtmak isteyenlerin ise en çok zorlandıkları konu şüphesiz ki perdeler oluyor. Perde dair sizlere mutfaklarda en çok kullanılan vintage modellerden bahsetmek istiyoruz.

Zira esasen az ışık düzlük mutfak, lakırtıın stor perde modeli ile çok daha azca ışık takanak bu da mutfağın dâhilindeki boğuk ve kasvetli havanın artmasına neden olacaktır.

Mekanınıza orantılı fonlu perde seçimi yaparken örek rengi, möble, halı ve vesair mobilyalar kadar nazarıitibar etmeniz müstelzim farklı unsurlar vardır. Buradaki yapı taşı perde modelleri benek renk ve desen bakımından mekanlarınızın dengeli olmasını esenlamaktır. şu demek oluyor ki genelev, halı ve mobilyalarınızın çok mülevven ve desenli evetğu durumlarda, mekanı desenli bir fon perde kullanarak boğmamak gerekir.

Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Mutfak ciğerin reva olan sair perde modelleri arasında amudi perde ve Japon perde bile bulunmaktadır. Japon perdenin diğerlerinden başkalıkı bantlarının daha geniş ve sabit olmasıdır. Mutfak bâtınin tatminkâr perdeler arasındadır ve hafif temizlenir.

Lüp süresince hem perde olsun hem de haricen mevrut ışığı oldukça bir küme mezeım diyorsanız ip perdeleri yeğleme edebilirsiniz. İp perdeler dizi nöbet şeritlerin bir arada kullanılmasıyla oluşan perdelerdir.

Hali hazırda ev bark dekorasyonunda kullanılmakta olan ve önümüzdeki yılında perde modelleri tül popüler tercihleri arasında durum algı modellerden sizlere bile bahsetmek istiyoruz.

Bu sebeple mebdetan sona kusursuz bir dekorasyon ile modern yaşam alanları isteyenler kesinlikle en birinci sınıf perdelerden yana yeğleme kullanmalıdır.

Report this wiki page